20% Korting op Sikkens buitenverf

De beste buitenverf om jouw woning te
beschermen tegen weersomstandigheden!

Op zoek naar de perfecte buitenverf om jouw huis tegen weer en wind beschermt? Bij Colors@Home hebben we precies wat je nodig hebt. Onze professionele buitenverf is ontworpen om UV-straling te weerstaan, houtrot te voorkomen en je houtwerk jarenlang te beschermen. Geen idee welke verf het beste is voor jouw woning? Geen zorgen! Ons deskundig personeel staat klaar om je te adviseren. Kom snel langs in onze winkel en ontdek de perfecte verf voor jouw project. Wanneer je nu langs komt profiteer je t/m 4 mei 2024 ook nog eens van 20% korting op Sikkens buitenverf! Grijp deze kans om jouw huis te beschermen en je portemonnee te sparen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Colors@Home Reitsema dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Reitsema snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Annen bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen